Backpack met wieltjes

door Chantal

Toen ik vier jaar geleden een wereldreis ging maken, wilde ik een nieuwe backpack aanschaffen. Tijdens een bezoek aan een outdoor winkel liep ik in mijn zoektocht naar de perfecte tas toevallig tegen een backpack met wieltjes aan. Ik had zo’n tas nog niet eerder gezien maar omdat ik snel last van mijn nek heb, was ik eigenlijk direct verkocht. Enig nadeel van deze tas van het merk Osprey was dat ‘ie niet bepaald goedkoop was, maar inmiddels reis ik al vier jaar met deze superfijne tas en is hij het geld dubbel en dwars waard! In de meeste landen die ik heb bezocht in Europa, Azië, Midden- en Zuid-Amerika kan ik gewoon de wielen gebruiken en die enkele keer dat dat niet kan rits ik de achterkant open, haal ik de rugzak banden tevoorschijn en gebruik ik hem als backpack. Echt ideaal!

Welke rugzak met wieltjes past het best bij jou?

De Osprey tas die ik gebruik is vrij klein, 40 liter. Maar in combinatie met een flinke daypack is hij voor mij ook groot genoeg voor een lange reis van een paar maanden. Ik kan deze backpack aan iedereen aanraden, maar helaas wordt dit type niet meer verkocht. Daarom heb ik een overzicht gemaakt met een overzicht van backpacks met wieltjes die op dit moment te koop zijn.

1 | Nomad Cabin Convertible Trolley 38L Phantom

Deze backpack van Nomad die ook te gebruiken is als trolley is met een inhoud van 38 liter één van de kleinste in zijn soort. Voordeel hiervan is dat je deze backpack in veel gevallen mee mag nemen als handbagage! Een ideale tas voor de minimalistische backpacker.

Backpack met wieltjes nomad convertible
Prijs: €119,40
Inhoud: 38 liter
Afmetingen: 23 x 35 x 53 cm
Gewicht: 2600 gram

2 | Osprey Meridian 60

De Osprey Meridian is een backpack die bestaat uit een grote trolley van 40 liter met een losse daypack van 20 liter. De daypack zit met clips aan de grotere backpack vast. Ideaal! Aan de backpacks van het merk Osprey zit een aardig prijskaartje, maar ik ben zelf erg tevreden over de kwaliteit. Mijn backpack gaat inmiddels al vier jaar overal met mij naar toe en is nog steeds in hartstikke goede staat.

Backpack van het merk Osprey, type Meridian die ook te gebruiken is als trolley

Prijs: €319,95
Inhoud: 60 liter (40 + 20)
Afmetingen: 56 x 36 x 23 cm
Gewicht: 3250 gram

3 |  Osprey Sojourn 60

De Osprey Sojourn 60 is met een inhoud van 60 liter het grote broertje van de backpack die ik zelf gebruik.

backpack met wieltjes osprey sojourn

Prijs: €262,50
Inhoud: 60 liter
Afmetingen: 34 x 36 x 64 cm
Gewicht: 3460 gram

Bekijk deze backpack

Lees meer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.