Reiscoach

door Chantal

reiscoach

De knoop doorhakken om alleen op reis te gaan, geeft een onwijs goed gevoel. Je hebt alle vrijheid om te doen waar je zin in hebt, gaat nieuwe mensen ontmoeten en mooie avonturen beleven. Je geniet van de voorpret en telt de dagen af tot je vertrek!

Maar voor het eerst alleen op reis gaan, is ook spannend en kan zelfs een beetje overweldigend voelen. Dan is het fijn om te praten met iemand die weet hoe dat is en je kan helpen met wat tips.

  • Twijfel je of alleen reizen iets voor jou is en wil je een keer met mij van gedachten wisselen over die twijfels?
  • Vind je het spannend om alleen op reis te gaan en zoek je tips voor een goede voorbereiding?
  • Weet je niet waar je moet beginnen met het plannen van je reis of wil je graag hulp bij het vinden van een goedkoop ticket of leuke plekken om te overnachten?
  • Heb je tijdens je reis last van heimwee en weet je niet zo goed hoe je verder moet?

In een 1-op-1 sessie via Google Meet neem ik met jou al je vragen door. Ik help je je reis plannen of je angst om alleen op reis gaan te overwinnen!

Een reiscoachsessie duurt 45 minuten en kost €35 inclusief BTW.

Als je het aanmeldformulier op deze pagina invult, neem ik binnen 24 uur contact met je op om het gesprek in te plannen. Na het gesprek ontvang je van mij een e-mail met nog een aantal tips afgestemd op jouw situatie.

Over de Reiscoach
Ik ben Chantal en ben 37 jaar. Ik reis al meer dan 14 jaar regelmatig alleen en heb inmiddels 50 landen bezocht (voornamelijk in Europa, Azië en Midden- en Zuid-Amerika). Ook heb ik twee keer mijn baan opgezegd om voor langere tijd te kunnen reizen. Ik kan goed luisteren en vind het leuk om jou te helpen met je droomreis!

Ervaringen van anderen
Christine: “Ik wil graag volgend jaar alleen op reis naar Thailand en dat vind ik ontzettend spannend. Hoe zou het zijn om als vrouw alleen door Thailand te reizen? Niet iedereen in mijn omgeving vindt het een goed idee, dat maakt mijn beslissing nog lastiger.  Ik vond het erg fijn om met iemand te spreken die mij uit ervaring advies kon geven! Ook heb ik veel tips van Chantal gekregen over verzekeringen en goedkope tickets”.

Fleur: “Ik wil graag alleen naar Mexico, maar twijfelde nog een beetje. Wat ik erg fijn aan het gesprek met Chantal vond is  dat ze je serieus neemt. Ze zei me dat ze Mexico niet echt een beginnersland vond,  vertelde eerlijk over haar ervaringen maar ontneemt je de moed niet. Hierdoor is het fijn om met Chantal te praten. Ook is het fijn om met iemand te praten met veel reiservaring zodat je weet dat je echt goede adviezen en tips krijgt en door te bellen of Skypen is dat natuurlijk ook nog net iets persoonlijker dan alleen mailen en kan je het er lekker uitgebreid over hebben.”